Homearrow Serviciu arrow Transport de produse petroliere arrow Transport de produse petroliere

TRANSPORTAREA PRODUSELOR PETROLIERE

SA "Arnaut-Petrol" oferă servicii de transportare și descărcare cu orice tip de transport:

Cu vagoane-cisterne de cale ferată specializate pentru transportarea produselor petroliere. Transportarea bitumului, mazutului, a petrolului și a produselor petroliere cu transport auto specializat.

Livrarea de produse petroliere cu transport fluvial.

Toate vehiculele sunt echipate pentru transportarea de bitum, mazut, petrol, motorină și alți combustibili.

Noi cooperăm exclusiv cu şoferi bine calificaţi, special instruiţi, cu experiență și cu o reputaţie bună, capabili să facă față oricărei provocări. Toate rutele autovehiculelor noastre sunt urmărite de operatorii serviciului de dispecerat care ţin mereu legătura cu şoferii de vehicule petroliere.

Transportarea bitumului se realizează în general prin vehicule speciale –vehicule  bitum. Vehiculele pentru transportarea bitumului prezintă nişte cisterne cu un strat de izolare a căldurii care permite să se păstreze bitumul în stare lichidă timp de 2 (două) zile fără a fi necesară o aburire suplimentară pentru încălzirea bitumului, care acţionează negativ asupra proprietăților tehnico-chimice ale bitumului.  Încălzit până la 180 ° C bitumul este turnat în rezervor, bitumul se scurge clientului fără  o încălzire suplimentară.

Noi dispunem, de asemenea, de o întreprindere proprie de bitum cu o ramură feroviară cu volum  de 2500 de tone predispus pentru descărcarea bitumului, păstrarea, uscarea și prelucrarea până la formarea temperaturii de lucru a acestuia, urmând a fi livrat clientului.

Compania noastră efectuează transportarea mazutului, în general, prin vehicule speciale dotate cu un strat izolator de căldură, care  permite  păstrarea mazutului în stare lichidă, pentru a fi scurs direct clientului fără o încălzire suplimentară. În timpul iernii mazutul este încălzit până la 80-90 ° C

Noi tratăm fiecare client într-un mod individual, suntem serioși în activitatea noastră şi conştientizăm  faptul că livrarea petrolului , livrarea motorinei şi a altor produse petroliere – este o responsabilitate mare care necesită o atenţie majoră şi abilităţi bine dezvoltate.

Alegând ca furnizor  SA "Arnaut-Petrol" puteţi fi siguri de o cooperare eficientă și plăcută. Noi livrăm rapid și în condiții de siguranță produse petroliere la ora şi locul specificat de dumneavoastră.

 

perevozka-nefteproduktov2                            perevozka-nefteproduktov3

 

 perevoz2                             perevoz1