Homearrow Serviciu arrow Vânzare de produse petroliere arrow Vânzare de produse petroliere

Vânzarea produselor petroliere

 

Compania SA "Arnaut- Petrol" – este o organizație în plină dezvoltare, care deja de mulți ani se ocupă cu livrarea și vânzarea  produselor  petroliere.

Motorină

La noi puteți cumpăra combustibili Diesel EURO-5 de la principalii producători europeni, precum și combustibili Diesel a propriilor mărci cum ar fi EURO-3 și D2. În prezent firma este gata să ofere clienților săi o deservire operativă și prețuri accesibile la combustibilii Diesel.

Compania noastră vă poate propune, de asemenea, și produse petroliere negre(bitum rutier, mazut, ulei de încălzire) în orice cantitate de la producătorii europeni sau  cei autohtoni.

Bitum rutier

În gama noastră de vânzare, acest material este oferit în trei modificații cunoscute ca –

Bitum 50/70, 70/100 și bitum 60/90, care se deosebesc prin anumite caracteristici fizice şi chimice. Deosebirile între aceste mărci se determină prin adâncimea pătrunderii acului cu diametrul de 0,1mm la temperatura de +25 ºC.

Noi dispunem de o întreprindere proprie de bitum cu o ramură feroviară cu volum  de 2500 de tone predispus pentru descărcarea bitumului, păstrarea, uscarea și prelucrarea până la formarea temperaturii de lucru a acestuia, urmând a fi livrat clientului.

Oferim, de asemenea, servicii de păstrare permanentă și transbordare a bitumului în orice anotimp al anului.

Păcură

SA " Arnaut-Petrol" este unicul lider pe piața Moldovei în producerea și vânzarea de păcură de marca M 40 și M 100 care coincide cu standardele de stat. Ca rezultat, acestea sunt cele mai răspândite tipuri de  mazut, fiecare având deosebirile sale.

Ulei de încălzire

Compania noastră are o reputație de încredere în domeniul vânzării și producerii combustibilului de încălzire negru și deschis  la culoare predispus pentru arderea în instalațiile de capacitate mică, stabilite direct în locuințe, precum și în generatoare de căldură cu capacitate medie, utilizate în gospodăriile de la sat pentru pregătirea furajului, pentru uscarea semințelor, fructelor, pentru conservare și cu alte scopuri.

Trebuie de marcat faptul că coeficientul de ardere completă a combustibilului de încălzire este aproape de 100%, iar răspândirea căldurii se face în mod uniform. Mai mult decât atât, la utilizare în camera arderii se formează mai puțin dioxid de carbon, iar eliminările conțin o cantitate minimă de substanțe toxice, care la rândul său scad cheltuielile la deservirea sistemului de încălzire și sarcina asupra mediului înconjurător.

Realizarea produselor petroliere se face prin livrare prin transport auto și feroviar, în același timp fiecare partidă livrată atât a combustibilului negru, mazutului, bitumului, uleiului de încălzire, cât și a combustibilului Diesel, coincide din punct de vedere al calității cu standardele de stat, și este însoțită de un certificat al calității de la uzina producătorului, sau de la baza de petrol.

SA "Arnaut-Petrol" garantează o efectuare operativă și la momentul potrivit a comenzilor. Pentru clienții care au încheiat un contract de cooperare de lungă durată, noi le oferim variante utile de plată, găsind o cale de abordare către fiecare client.

Cumpărând produse petroliere de la noi , puteți fi încrezuți în faptul că acestea coincid cu standardele de stat  și cele ale calității.